Izvor:
24.12.2019 u 12:50
0

VOZITE OPREZNO! U nižim predelima kolovozi su mokri, na planinama sneg

Na putevima u nižim predelima u Srbiji vozače očekuju vlažni ili mokri kolovozi, dok je sneg po planinama doneo zimske uslove vožnje, koje treba očekivati na području Zlatibora, Kopaonika i u više predele Novog Pazara, Ivanjice i Sjenice, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Navode da vozači treba da obrate pažnju na opasnost od odrona koji su učestali kroz klisure, kao i na brzinu kojom se kreću.


PROČITAJTE I OVO

OVAJ DEČAK JE POBEDIO RAK: Primio je poslednju dozu hemioterapije, NJEGOVA REAKCIJA SLAMA SRCA! (FOTO, VIDEO)

ZLOSLUTNO PROROČANSTVO BABA VANGE ZA 2020: Hemijski rat će uništiti Evropu

PAZITE SE PIROTEHNIKE! Treba je zabraniti, a kazne su drakonske!

HELENA TOPALOVIĆ RASPALILA MAŠTU MUŠKARCIMA: Rupičast bodi ništa ne prepušta mašti! (FOTO)

OVE KUĆNE POVREDE SU NAJČEŠĆE SMRTONOSNE: Smrt pod tušem i zbog mokrih pločica!


Na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja.

Nema zadržavanja ni na graničnim prelazima na putničkim ni teretnim terminalima.

AMS S podseća da je postignut dogovor između Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Mađarske o minimumu carinske kontrole u cilju bržeg prolaska vozila kada se na graničnom prelazu Horgoš – Reske broj putničkih vozila naglo poveća što ubrzava protok vozila.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulaz i izlazu iz Mađarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter