Izvor:
24.12.2019 u 15:32
0

NOVOGODIŠNJI MARATON ELEKTRONSKE MUZIKE: Najtraženiji di-džejevi stižu u Beograd!

Sedmo izdanje petodnevnog "Central dance eventa" – novogodišnjeg maratona elektronske muzike, koji će se održati u Hangaru u Luci Beograd, počinje 27. decembra, a hedlajner nultog dana je internacionalna hous zvezda, Hot Since 82.

Iste večeri, domaću podršku pružiće mu Andrew Meller, producent koji osvaja svetske top liste, uspešni producentski trojac IDQ i predstavnik mlađe generacije Roxa.

Sledeće veče, 28. decembra nastupiće tehno pionir i jedan od vodećih izvođača današnjice, Chris Liebing, koji je za ove dve i po decenije rada postao sinonim za savremeni tehno zvuk.

Društvo će mu praviti naša mlada zvezda Ilija Ðoković, tehno veteran Mark Wee i Kid Kimi.

U nedelju zvezde večeri su harizmatična Italijanka Deborah De Luca, jedna od najtraženijih ženskih di-džejeva, i dvojac ARTBAT, koji veže za najuspešnije ukrajinske elektronske muzičare.

Belgijska tehno zvezda, Charlotte de Witte, vraća se na Central dance event 30. decembra.

Te večeri, nakon kratkog odsustva sa scene, pridružiće joj se i Lea Dobričić, sa svojim specijalnim povratničkim setom, majstor za vinilima Flooder, kao i Nikola Mihailović.

Za dobru zabavu za sam doček zadužen je Tiga, autentični di-džej i vokalista, koji već decenijama dominira plesnim podijumima širom sveta.

On je neko kome su heroji Prince i David Bowie i ko je više od četvrt veka u muzičkoj industriji, a uz njega će nastupiti legenda domaće scene Marko Nastić, kao i Marko Milosavljević, Bokee i Wise D & Kobei.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter