Izvor:
27.12.2019 u 17:25
0

USKORO BEZBEDNOSNE NOVINE U ŠKOLAMA Nastavnici će putem mejlova informisati roditelje o izostanku dece

Roditelje će od drugog polugodišta škola mejlom moći da obavesti da njihovo dete odsustvuje s nastave, čime će se smanjiti broj izostanaka, uvereni su u Ministarstvu prosvete koje je ovu novinu najavilo.

Roditelji i sada zahvaljujući elektronskom dnevniku mogu da provere da li im je dete u školi. Čim nastavnik upiše da učenik nije na času, roditelj to može da vidi ukoliko uz posebnu šifru pristupi e-dnevniku.


PROČITAJTE I OVO

MALČANSKI BERBERIN PRAVIO ZALIHE HRANE Ukrao tele i svinju da ima šta da jede u JAZBINI!

OVO JE KRVAVO OPROŠTAJNO PISMO Izvini sine! Morao sam da ubijem Draganu i sebe!

NOVI DETALJI: Berberin za sobom ostavio dva nova traga

MALČANSKI BERBERIN TRAŽIO VODU OD MEŠTANA Krio je Moniku u praznoj kući


Mejlovi sa obaveštenjem roditeljima slaće se preko elektronskog dnevnika, kažu u Ministarstvu prosvete. Koliko je mera važna u cilju smanjenja izostanaka toliko je važna i zbog mogućeg nestanka deteta.

Da su roditelju Monike Karimanović, koja je nestala 20. decembra, obavešteni odmah da dete nije u školi ranije bi alarmirali policiju, a potraga za njom bi ranije krenula, jer su prvi sati od nestanka najvažniji za ishod potrage

Sumnja se da je dvanaestogodišnju Moniku oteo Ninoslav Jovanović zvani "Malčanski berberin", koji je već bio u zatvoru zbog silovanja devojčice. Nadimak je dobio jer je šišao žrtve.

Izvor: kurir.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter