Izvor:
28.12.2019 u 02:17
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Prvi sneg u Beogradu!

U Srbiji oblačno i hladno sa snegom. Više padavina očekuje se u centralnim, zapadnim i jugozapadnim predelima Srbije. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura od -2 °C, maksimalna do 5°C.
U Beogradu oblačno i hladno, povremeno sa slabim snegom, a doći će i do formiranja manjeg snežnog pokrivača. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Temperatura tokom većeg dela dana od 1 do 3°C.

Na severu Srbije u nedelju suvo, a u ostalim predelima očekuje se sneg. Duvaće jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Biće veoma hladno.

U ponedeljak uglavnom suvo i veoma hladno. U utorak i sredu ujutro mraz, tokom dana malo toplije, uz maksimalne temperature oko 5°C. U novogodišnjoj noći temperature će biti ispod 0°C, a sa severa se očekuje prolazno naoblačenje, pa se u sredu ponegde prolazno očekuje slabe padavine.

Kod većine hronično obolelih tegobe mogu biti u pojačanju usled nepovoljnog uticaja biometeoroloških prilika. Poseban oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom, reumatski bolovi i neraspoloženje. U saobraćaju se preporučuje povećanje opreznosti.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter