8°C

Beograd

MILOJE JE SRPSKI FENOMEN: Zbog praseta ima "pečat" posred čela (FOTO)

NE PROPUSTITE "GLAMUR SPECIJAL" (18:10H): Ponosni Dragačevac, naronjački klasik je gost Uroša Božića!

Najbolji dokaz da nema smrti bez sudnjega dana je Milivoje Penezić sa Bele Zemlje koji duže od dve decenije živi sa metkom u glavi.

Ubojito olovo zaradio je na Kadinjiči, ali ne zbog rata, već zato što nije dozvolio da u autobus koji je tad vozio, uđe čovek sa živim prasetom u ruci.

- Rekao sam mu da se tu voze ljudi, a ne stoka i nisam mu dozvolio da uđe. Nije mi to oprostio i sreo me je posle nekog vremena na pijaci i tu mi je zapretio, ponovo smo se posvađali. Ja sam otišao svojim putem, a on je upao u preduzeće i pucao dva puta. Jedan metak me je promašio, drugim me je pogodio u glavu. Nikakav bol nisam osetio, mislio sam da je koristio one “plašljivce”, ali mi je cela glava bila krvava i svi su vrištali - kaže Milivoje.

Kako kaže, sve vreme je bio svestan i na nogama je izašao pred užičke hirurge, a tek nakon dva dana prebacili su ga za Beograd.

- Gore su mi izvadili košuljicu metka, jer su procenili da je rizično da mi vade olovo iz glave i tako je metak ostao pod lobanjom, a na čelu rupa. Ja sam pitao koliko dugo mogu živeti sa tim čudom u glavi, doktori su rekli da mogu još 50 - priča ovaj Užičanin koji je i pored toga što ga je snašlo, ove godine napunio osamdeset treću.

MALI OBRADOVA GRAĐANE: 14 milijardi evra za još veći razvoj, PLATE ...

Međutim, metak koji je ostao iako nije bio opasan po život oštetio mu je nerve, pa mu se prvo oduzela desna ruka, a onda i desna noga i morao je na rehabilitaciju. Nekoliko godina kasnije potpuno se oporavio i nije imao nikakavih problema. Sada ga samo ponekad zaboli glava, ali ipak nije u potpunosti siguran zbog čega.

Izvor: Kurir.rs
Foto: RINA


PROČITAJTE I OVO

OSMI DAN POTRAGE ZA MALČANSKIM BERBERINOM Novi tragovi: Pronađene dečje gaćice i majica! (FOTO)

MILO POTPISAO: Ranije molbe da to ne uradi nisu urodile plodom!

MILOJE JE SRPSKI FENOMEN: Zbog praseta ima "pečat" posred čela (FOTO)

ZORAN MILIVOJEVIĆ UPOZORAVA: Ishitreno reagovanje i mešanje u unutrašnje poslove može imati nesagledive POSLEDICE!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar