Izvor:
29.12.2019 u 21:41
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJKA! Tmurno i veoma hladno! Očekuje nas ledeni dan!

Na severu i istoku Srbije suvo i hladno, u većem delu Vojvodine i u Negotinskoj Krajini sunčano. U ostalim predelima biće umereno do potpuno oblačno, povremeno sa slabim snegom. Pre podne u centralnim, a posle podne i u južnim predelima Srbije očekuje se prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od -7 do -2°C, maksimalna dnevna od -2 do 1°C, u Negotinskoj Krajini do 3°C.

U Beogradu tmurno, veoma hladno i suvo, ali uz ledeni dan. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura -4°C, maksimalna dnevna 0°C.

U Srbiji narednih dana suvo sa sunčanim intervalima i malo toplije, ali se u noćnim i jutarnjim časovima očekuje mraz. U četvrtak u južnim i centralnim predelima ponegde se očekuje veoma slabe padavine. U drugoj polovini sedmice ponegde se očekuje zadržavanje magle i tmurnog vremena tokom većeg dela dana. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od 0 do 5°C. U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI suvo i hladno, temperatura od -3 do 1°C, na višim planinama ispod -5°C.

Vremenske prilike će imati relativno nepovoljan uticaj na hronične bolesnike. U jutarnjim satima oprez se naročito savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u formi pospanosti i glavobolje. Zbog nižih minimalnih temperatura potrebno je adekvatno odevanje, kao i dodatna opreznost u saobraćaju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva


PROČITAJTE JOŠ I OVO!

BRAT MILA ĐUKANOVIĆA IZBEGAO LINČ Aco hteo da se obračuna sa građanima, spasili ga policajci (FOTO)

PROGOVORILA MALA MONIKA! Ovako me je mučio MONSTRUM!

PRVI SNIMAK MONIKE IZ BOLNICE! Pogledajte kako izgleda žrtva malčanskog berberina (VIDEO)

NAJNOVIJA VEST O DEVOJČICI Ovo su OTKRILI niški LEKARI! (VIDEO)

OVDE JE MONIKA BILA ZATOČENA Pogledajte kuću gde je malčanski berberin držao devojčicu (GALERIJA)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter