Izvor:
15.11.2016 u 21:52
0

Putari na nogama: Zbog očekivanog pogoršanja vremenskih prilika, zimska služba u pripravnosti!

Državne puteve prvog i drugog reda u Pomoravlju i Šumadiji, ove zime čistiće Preduzeće za puteve Kragujevac i zato su spremili 23 kamiona, gredere i specijalna vozila i 300 dobro obučenih radnika, rečeno je danas Tanjugu u Pomoravskom upravnom okrugu u Jagpdini.

Reč je o 800 kilometara puteva, kroz gradove Kragujevac i Jagodinu i 13 opština Pomoravlja, Šumdije, Resave i Levča, a na punkotvima, preduzeća, kojih je devet, nalazi se 710 tona soli i osam hiljada tona agregata.

Poručene su i ugovorene dodatne količine, koje će stizati kontinuirano, a sa najavljenim prvim pahuljama počeće dežurstva od nula do 24 časa, napominju u okrugu i poručuju da je "zimska služba" u potpunosti spremna za zimu i sneg.

U ovoj državnoj instutuciji, prenose poruku putara da je sa prvim snegom na državnim putevima ova dva regiona brzina kretanja vozila smanjena na 60 i 40 kilometar na sat, zavisno od konfiguracije terena kroz koji prolazi put.

Tanjug
Foto: Twitter/sulvidosav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter