Izvor:
21.11.2016 u 14:22
0

Vremenska prognoza za ponedeljak 21. novembar: Danas ujutro magla, tokom dana sunčano i toplo (video)

U Srbiji će danas ujutru po kotlinama zapadne i južne Srbije biće kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo.

Vetar slab i umeren, u kosavskom području jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata sa olujnim udarima. Jutarnja temperatura od 0 do 11, najviša dnevna od 12 do 18 stepeni.

Samo će u Timočkoj Krajini biti oblačno, povremeno sa sipećom kišom (rosuljom) i hladno, uz najvišu dnevnu temperaturu oko 9 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito. Duvaće umeren i jak južni, jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura oko 9, najviša dnevna oko 15 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do subote će biti pretežno sunčano i toplo, osim u Timočkoj Krajini gde će biti oblačno i hladno, povremeno sa sipećom kišom (rosuljom).

Do četvrtka u kosavskom podrucju vetrovito, duvace umeren i jak, a na jugu Banata povremeno i olujni, jugoistočni vetar.

U subotu posle podne naoblačenje, mestimično sa slabom kišom i to prvo na zapadu i jugozapadu Srbije. Zatim umereno do potpuno oblačno, u nedelju ujutru i pre podne mestimično sa slabom kišom, a u ponedeljak se kiša ocekuje mestimično u centralnim i južnim predelima. Temperatura će biti u postepenom padu.

Tanjug.rs
Foto i video: Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter