Izvor:
23.11.2016 u 14:39
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SREDU 23. NOVEMBAR 2016: Danas sunčano i relativno toplo, duvaće jaka košava (VIDEO)

U Srbiji će danas jutro biti ponegde s maglom i slabim mrazom, a dan sunčan i relativno topao. Hladnije će biti samo u Timočkoj krajini.

U košavskom području jak vetar južni i jugoistočni, a temperatura od minus 3 do 8, najviša dnevna od 12 do 17, u Timočkoj krajini 9 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će takođe sunčano, toplo i vetrovito. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura 6, najviša 14 stepeni.

U četvrtak ujutro mestimično magla i slab mraz, u toku dana u većem delu pretezno sunčano i toplo, u Timočkoj krajini oblačno i hladnije. Košava će oslabiti. U petak se očekuje postepeno naoblačenje, posle podne i uveče ponegde na jugozapadu slaba kiša.

U subotu i nedelju pretežno oblačno, mestimično slaba kiša, uglavnom u južnim i centralnim krajevima.

U ponedeljak oblačno s kišom i hladnije, u planinskim predelima sneg, u toku noći slab sneg ponegde i u nižim predelima. U utorak i sredu pretežno oblačno i hladno, ponegde slab sneg.

Tanjug
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter