Izvor:
24.11.2016 u 14:21
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK 24. NOVEMBAR 2016: Danas sunčano i toplo , temperatura do 17 stepeni

U Srbiji će danas biti hladno jutro, ponegde slab mraz i magla, a u toku dana u većem delu sunčano i toplo za ovo doba godine, saopštio je Republički hiodrometeorološki zavod.

Kako se navodi, hladnije će biti samo u Timočkoj Krajini uz postepeno smanjenje oblačnosti. Duvaće slab i umeren vetar, u košavskom području još ujutru jak, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura biće od -2 do 6, a najviša od 11 do 17 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 8 stepeni.

U Beogradu će danas biti sunčano i toplo. Duvaće slab i umeren, jugoistocni vetar. Najniza temperatura biće 5, a najvisa 14 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 1. decembra, u petak se očekuje naoblačenje sa kišom koje će ujutru i pre podne zahvatiti jugozapadne krajeve, a do kraja dana proširiće se na ostatak zemlje.

U subotu i nedelju biće umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom.

U ponedeljak oblačno s kisom, u planinskim predelima sneg, tokom dana značajan pad temperature tako da se sneg očekuje i u nižim predelima.

Zatim od utorka veoma hladno i uglavnom suvo. U ponedeljak i utorak i vetrovito sa umerenim i jakim severnim vetrom.

Tanjug
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter