Izvor:
28.11.2016 u 14:39
0

Danas hladno: Evo gde nas očekuje SNEG! (VIDEO)

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladnije, ponegde sa slabim snegom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima na zapadu i jugu zemlje.

U nižim predelima još ujutro ponegde slaba kiša, na severu i u Timočkoj Krajini delimično razvedravanje, saopštio je Republicki hidrometeoroloski zavod.

Vetar će biti umeren, u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura biće od minus 2 do plus 5 C, najviša od 4 do 8 C.

U Beogradu će danas biti hladnije, ujutro i pre podne pretežno oblačno i uglavnom suvo, a od sredine dana delimično razvedravanje. Vetar će biti umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 3 C, najviša oko 5 C.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, od utorka do četvrtka biće hladno, ujutro sa slabim i umerenim mrazom, intenziteta od minus 7 C do minus 1 C, maksimalna temperatura u većem delu od plus 2 do 5 C.

U utorak pre podne biće promenljivo oblačno, u brdsko-planinskim

predelima još ponegde slab sneg, sredinom dana razvedravanje.

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar. U sredu pretežno sunčano, vetar u postepenom slabljenju. Uveče i u toku noći na severu, a u četvrtak i u ostalim krajevima postepeno naoblačenje, u većem delu suvo, samo ponegde u Vojvodini i istočnoj Srbiji slabe padavine (kiša i sneg).

Od petka će biti malo toplije sa maksimalnom temperaturom od 5 do

10 C. U petak će biti suvo, u Vojvodini i na planinama vetrovito, a u subotu i nedelju u nižim predelima ponegde slaba kiša, na planinama provejavanje snega uz slabljenje vetra.

Tanjug.rs
Foto> Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter