Izvor:
09.12.2016 u 22:03
0

Alarmantno upozorenje: Strašan zemljotres može pogoditi i Srbiju, U SVAKOM TRENUTKU!

Srbija treba da bude u pripravnosti od zemljotresa, koji nas može pogoditi u svakom trenutku, kažu stručnjaci!

Zamenik direktora Repupličkog seizmološkog zavoda Branko Dragičević kaže da je zemljotres nemoguće predvideti, ali da svakako postoji mogućnost da i Srbiju pogodi potres poput onog koji se danas desio u Splitu.

– Zemljotresi se ne mogu predvideti i praktično svakog časa može da se dogodi zemljotres bilo gde, pa i u Srbiji. Tačna informacija o tome ne postoji, treba da budemo u pripravnosti. Zemljotres koji se desio nedavno u Splitu nije na našoj teritoriji i mi se time ne bavimo, kao što se oni ne bave zemljotresima kod nas. Ne znam šta će biti, nema predviđanja zemljotresa! Mi se bavimo lociranjem zemljotresa, ako je neko nekad u svetu mogao makar dan da predvidi zemljotres taj treba da dobije Nobelovu nagradu – kaže za Kurir Branko Dragićević.

Kurir
Foto: Twitter/MyLordMySaviour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter