Izvor:
22.01.2017 u 13:59
0

Srbija i dalje okovana ledom: Evo kada vas očekuje toplije vreme!

U Srbiji će danas biti mestimično jak mraz i hladno vreme, a temperature će biti i minus 15 stepeni, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

U upozorenju RHMZ do 23. januara je navedeno da će ujutru biti umeren i jak mraz, kao i mestimična magla, dok će u toku dana biti hladno, ali sunčano.

Po kotlinama i ponegde u Vojvodini biće maglovito i tmurno.

Duvaće istočni i jugoistočni vetar slabog i umerenog intenziteta, dok će u toku noći biti u pojačanju u košavskom području.

Najniža temperatura će biti od minus 15 do minus osam, a najviša do tri stepena.

U Beogradu se očekuje od minus 12 do nula stepeni.

RHMZ navodi da se u ponedeljak ujutru očekuje umeren i jak mraz, a u toku dana pretežno sunčano i malo toplije vreme, ponegde po

kotlinama maglovito i hladno, dok će u košavskom području biti vetrovito.

Od utorka do četvrtka biće pretežno oblačno i hladno, ponegde sa slabim snegom.

Od petka ujutru hladno sa umerenim i jakim mrazom, u toku dana pretežno sunčano i malo toplije, samo ponegde po kotlinama i Vojvodini maglovito i hladno.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter