Izvor:
29.01.2017 u 13:18
0

Temperatura će danas biti konačno u plusu: Ali, i dalje će biti ledeno hladno!

U Beogradu će biti sunčanih perioda.

U Beogradu se u prepodnevnim časovima očekuje mraz i magla koja će se u nižim delovima grada zadržati i tokom dana. U višim delovima grada biće sunčanih perioda.

U Srbiji se ujutru očekuje umeren i jak mraz i niska oblačnost koja će se na severu i po kotlinama zapadne Srbije, kao i u Timočkoj Krajini, zadržati tokom celog dana uz mogućnost slabog snega ili slabe rosulje koja će ponegde stvarati poledicu, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.

U ostalim predelima biće pretežno sunčano. Duvaće slab, na istoku i umeren, istočni i jugoistočni vetar.

Najniža temperatura biće od minus 14 do minus pet stepeni, najviša dnevna od nule do tri stepena, u mestima sa maglom i niskom oblačnošću od minus četiri do nule. Jutarnje temperature od minus devet do minus šest, najviša dnevna od minus tri do nule.

Većina hroničnih bolesnika može imati uobičajne tegobe usled relativno nepovoljne biometeorološke situacije. Na istoku i severu zemlje dodatni oprez se savetuje asmatičarima. od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom i glavobolja.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter