Izvor:
29.01.2017 u 20:24
0

SRBIJO, SREĆAN TI PLUS! U Dimitrovgradu danas čak 5, na Kopu i u Nišu 2, a u Kruševcu i Vranju 1!

U Srbiji će u ponedeljak ujutru biti umeren i ponegde jak mraz, mestimično s maglom i oblačno, a tokom dana pretežno sunčano.

Samo u Vojvodini, Timočkoj krajini i ponegde po kotlinama magla ili niska oblacnost će se zadržati veći deo dana. Vetar slab i umeren, uglavnom jugoistočni. Jutarnja temperatura od minus 12 do minus šest stepeni, po pojedinim kotlinama oko minus 15 stepeni, najviša dnevna od minus dva do tri stepena, u mestima sa maglom ili niskom oblačnošću oko minus pet stepeni.

U Beogradu će ujutro biti umeren mraz, magla i niska oblačnost, koja će se u pojedinim delovima grada zadrzati duže tokom dana, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

Posle podne očekuju se periodi sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, jugoistocni, jutarnja temperatura od minus devet do minus šest stepeni, najviše dnevna oko nula stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih nedelju dana u utorak ujutro će biti slab i umeren mraz, mestimicno magla i niska oblacnost koja će se ponegde u nižim predelima i u Timockoj Krajini zadržati duže tokom dana. U ostalim predelima pretezno suncano.

U večernjim satima na severu i zapadu naoblačenje s kišom i snegom, u toku noći ka sredi i u sredu proširiće se na čelu zemlju. Zbog niskih prizemnih temperatura ponegde ce se kisa lediti na tlu. Zatim, umereno i potpuno oblačno uz mogućnost slabih padavina. Jutarnja i dnevna temperatura u manjem porastu.

Kurir
Foto: RHMZS/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter