Izvor:
02.02.2017 u 20:28
0

Migranti ostaju nekažnjeni: NISU POKUŠALI da otmu bebu u Obrenovcu, majka sve preuveličala?

Maloletni migranti, koji su privedeni zbog sumnje da su u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu nameravali da otmu bebu Ane Blažić, najverovatnije neće biti procesuirani!

Kako mediji nezvanično saznaju iz izvora bliskog istrazi, prve informacije ukazuju da je majka jednogodišnjeg dečaka iz straha najverovatnije preuveličala događaj koji se odigrao u utorak oko 19.30 sati.

Prikupljeni su dokazi i pregledani snimci sa lica mesta. Za sada, sve ukazuje na to da su se oni sreli na ulici i da je došlo do "dobacivanja" tokom kog su maloletnici najverovatnije zakačili u prolazu kolica sa bebom, ali ne i da su pokušali da na silu odvedu dete – navodi naš sagovornik.

НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ДА НАПРАВЕ МЕДИЈСКИ МРАК! ПРОБИЈАМО МЕДИЈСКУ БЛОКАДУ, ПРОЧИТАЈТЕ ИСПОВЕСТ НАПАДНУТЕ МАЈКЕ!… https://t.co/UBiJtyKSb3

— Obrenovac Danas (@Obrenovacdanas1) 02. фебруар 2017.

On objašnjava da se istraga nastavlja i da će tek biti utvrđeno da li su se u sukob sa izbeglicama iz Avganistana i Pakistana, uključili i prijatelji majke deteta.

Žena iz Obrenovca, podsetimo, za Kurir je ispričala da je deset godina čekala dete i da se konačno posle vantelesne oplodnje ostvarila kao majka.

Moguće je da je žena koja je toliko dugo čekala dete bila previše uplašena i da je zbog toga ceo događaj videla "drugim očima", odnosno da je ona zaista verovala da će da joj odvedu dete iako takva realna opasnost nije postojala. Utvrdićemo sve okolnosti ovog događaja – zaključuje sagovornik Kurira.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Miroslav Čučković

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter