Izvor:
06.02.2017 u 17:12
0

Karić objavio ŠOK FOTOGRAFIJU iz mladosti: Evo kako je IZGLEDAO kao KARATISTA! (FOTO)

Bogoljub Karić jedan od naših najvećih vizionara i biznismena koji je u poslednje vreme aktuelan na društvenim mrežama, odlučio je da sa svojim pratiocima na FB podeli sliku iz svoje mladosti. Naime, Karić se pohvalio da je pre četrdest godina bio u Tokiju gde je sepcijalizovao karate.

On je uz kratak tekst o svom bavljenju karateom objavio i sliku koja je mnoge oduševila.

Sve što moggu Japanci, mogu i Pećanci. Dragi moji, pre 40 godina, bio sam na studijama i specijalizaciji karatea u Tokiju. Nakon toga osnovao sam karate klub u Peći sa mojim bratom Zoranom. Tada smo imali i školovali 3000 učenika, to je bio jedan moćan klub za Peć naš grad. Zato što smo svi zajedno učestvovali, trenirali i vežbali. Izučavao sam japanske mudrosti i veštine,moram da vam kažem da mi je Japan mnogo pomogao. Njihova filozofija, pristup vežbanju, trening, njihova mirnoća i disciplina razvija mudrost pre svega. Snaga nije više u pesnici, snaga nije više u udarcu nego u mudrosti. Kako izbeći i iskoristiti tuđe napade u svoju korist – napisao je Karić, a potom nastavio…

Zahvaljujući toj mudrosti drevnoj japanskoj i veštini karatea uspeo sam i danas uspevam da prevazidjem najteže stvari sa kojima sam se suočio u zivotu. Tako da borba nije bila samo u ringu. Veće su borbe kada učestvujemo na tenderima i konkursima , gde se konkurise za izgradnju miliona kvadratnih metara. Tu japanska veština i mudrost sa srpskom, kosovsko-metohijskom i Pećkom Bistricom pomešana daje nevidjene mogućnosti. To je nešto što je teško opisati. želim da podelim ovih 40 godina sa vama. To je bilo pre četrdeset godina ali i danas vežbam svako jutro. MEDITIRAM treniram, plivam i karate smatram osnovnom veštinom u mudrosti. Nije čudo što gradimo milione kvadrata, spremamo se za našu Srbiju. Danas šetam Beogradom Knez Mihajlovom i osecam svu tu energiju,duša mi je VELIKA kao sto je NEBO. Sve raste i sve se širi, spremni smo da napravimo čudo i da kao što ja volim da kažem, POKRENEMO EKONOMSKU REVOLUCIJU u Srbiji. Da svaka naša KUĆA postane FABRIKA i da svi radimo. Tako ćemo najmudrije, najkvalitetnije i najbolje da pokažemo ko smo mi. Neka se dobro spreme, SVI NAŠI U REGIONU, dolaze vremena da naše plate i ZARADE budu najveće u REGIONU. Tako da moji dragi gradjani, sugradjani, prijatelji i svi u regionu spremite se za veliki posao. Došao je Bogoljub da pokrene Srbiju.
Da Srbija radi i da se gradi. Živeli
– napisao je Karić.

Pogledajte:

Izvor: HappyTv, Facebook/bogoljubkaric
Foto: Arhiva, Facebook/bogoljubkaric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter