Izvor:
06.02.2017 u 19:02
0

LEPOM VREMENU je DOŠAO KRAJ: Promena vemena nas očekuje za ČETIRI SATA! (VIDEO)

Meteorološki modeli su davali razne hladne scenarije nakon niza toplih dana koji su iza nas. Izvesno je da je sa prolećem gotovo, bar za neko vreme, ali što se tiče narednih pet do sedam dana i tu se situacija obrnula.

Kako stoje stvari hladni period kakav smo imali u periodu početka januara je završen.

Delovalo je da se vraća ozbiljnije zahlađenje, možda ne nalik onome koje smo imali u januaru, ali bar sa snežnim danima. Međutim, i tu su se stvari okrenule, pa ćemo, umesto snega, u dobrom delu Srbije dobiti kišu, ponegde i bljuzgavicu, samo ćemo u brdsko-planinskim predelima iznad 1.000 metara videti sneg.

Duvaće umeren jugoistočni vetar, u košavskom području pojačan do jak, dok će na seveveru Vojvodine i u Bačkoj vetar biti umeren do pojačan, severoistočni. Minimalna temperatura od 4 do 8°C, u Timočkoj i Negotinskoj Krajini od 1 do 3°C, dok će maksimalma dnevna biti od 6°C na krajnjem severu i severozapadu Srbije do 16°C na jugoistoku.

U Beogradu tokom jutra oblačno sa slabom kišom. Tokom dana biće uglavnom suvo i sa sunčanim interavlima. Krajem dana i tokom noći očekuje se novo jače naoblačenje sa kišom. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura 13°C

Trenutno deluje da bi u nižim predelima narednih dana temperatura trebalo da se kreće u rasponu između 3 i 8 stepeni, sa maksimalno jednim danom u kojem ne bi prelazila u plus.

Pogledajte kakvo nas vreme očekuje do kraja dana:

Ovde možete pratiti kretanje tmurnih oblaka sa severozapada ka Srbiji:

Happytv.rs
Foto: weather2umbrella

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter