Izvor:
19.05.2016 u 12:47
0

SUNČANO I TOPLO: Ali, u toku noći, čeka nas…

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije, sa najvišom dnevnom temperaturom do 25 stepeni, a u toku noći naoblačenje sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Jutarnja temperatura će biti od četiri do 11, a najviša dnevna od 20 do 25 stepeni. Posle podne i uveče na zapadu i severu, uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde se očekuje kratkotrajna kiša, ili pljusak sa grmljavinom. Vetar će biti slab do umeren južni i jugozapadni. U toku noći sa jugozapada naoblačenje sa kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplije, uveče uz lokalni razvoj oblačnosti na širem području grada kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 11, najviša dnevna oko 23 stepena, a u toku noći se očekuje postepeno naoblačenje.

U Srbiji će u petak, prema izgledima vremena za narednih sedam dana – do 26. maja, biti oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a veća količina padavina ocekuje se na zapadu i jugu zemlje. U subotu promenljivo oblačno, na severu suvo, a u ostalim krajevima mestimicno kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. U nedelju i ponedeljak pre podne pretežno sunčano i toplo. U ponedeljak posle podne novo naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom koje će prvo zahvatiti severne i zapadne krajeve. U utorak se očekuje postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Meteorolozi za sredu i četvrtak najavljuju pretežno sunčano i toplo.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter