Izvor:
07.03.2017 u 22:35
0

HOROR U GRADSKOM PREVOZU: Bebu prikleštila vrata autobusa, vozač samo produžio dalje!

Vozač je ranije zatvorio vrata, koja su udarila u kolica sa detetom, a mužu su pritisla ruke. Rekao je da ga je baš briga i nastavio da vozi, priča potresena J. V.

Vozač autobusa na liniji broj 18 prikleštio je moje dete koje je bilo u kolicima jer je ranije zatvorio vrata! Nije se udostojio ni da pita kako je beba, već je bio drzak.

Ovo tvrdi J. V. (27) iz Beograda, majka šesnaestomesečne bebe, koju, srećom, vrata nisu povredila. Incident se desio u subotu oko 15 časova u Prvomajskoj ulici, na stajalištu Zlatiborska.

– Bila sam u autobusu sa suprugom i bebom. Kad je muž krenuo da izlazi s bebom u kolicima, vozač je ranije zatvorio vrata i napola prikleštio kolica. Muž je krenuo da zaštiti bebu i vrata su i njemu prikleštila ruke. Svašta mi je u sekundi prošlo kroz glavu – opisuje incident naša sagovornica.

Srećom, beba je spavala i držala je ruke uz telo, jer, kako kaže, da ih je držala van kolica, slomila bi ih vrata.

– Kako su vrata udarila u kolica, ona se trgla iz sna, uplašila i počela da plače. Jedva smo je smirili. Hvala bogu pa je nije povredio, ali mogao je! Bila sam van sebe od straha. Dodatno me je povredilo drsko ponašanje vozača – uznemirena je majka.

Kako navodi, on se ni u jednom trenutku nije udostojio da pita kako je dete.

– Pitala sam ga da li je video da je prikleštio bebu, a on mi je odgovorio: „Pa?“ Ostala sam u šoku i upitala ga da li je svestan da je mogao da povredi dete i da je čoveku zakačio ruke. Odgovor je bio: „Hoćete li da se sklonite i da izađete iz autobusa da nastavim da vozim? Prijavite policiji, briga me.“ Sram ga bilo! – besna je J. V.

Ona navodi da su čovek i žena koji su bili očevici pozvali policiju, a da je u međuvremenu vozač, kako kaže, pobegao:

– Došla je policija. Pozvala sam i Dispečerski centar GSP, gde mi je čovek koji se javio rekao da nema vremena, da ne može da priča sa mnom i da zovem u ponedeljak. Nemam reči za njihov bezobrazluk!

Iz GSP navode da je Dispečerski centar primio poziv, da su zapisane sve informacije i da je zabeleška prosleđena nadležnima:

– U skladu sa tim pristupa se ispitivanju svih navoda iz prijave. Ukoliko se potvrdi verodostojnost izjave, zaposleni će biti pozvan na odgovornost i biće sankcionisan u skladu s procedurama koje su definisane unutrašnjim aktima naše kompanije. Na koji način se sankcioniše zaposleni, zavisi od povrede radne obaveze koja je učinjena, a kreću se od upozorenja do otkaza ugovora o radu.

Kurir.rs
Foto: wikipedia, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter