Izvor:
17.03.2017 u 17:07
0

Hrvati, zbogom! RUSI KUPUJU AGROKOR, PREUZIMAJU CELO TRŽIŠTE BALKANA!

Dnevne novine u Hrvatskoj slave novi ruski kredit kao spas za Agrokora, ali to je daleko od istine jer će bez obzira na kredit, po svemu sudeći, ruska Sberbank preuzeti upravljanje nad kompanijom! Rusi će vrlo brzo preuzeti menadžment, dok bi vlasničko preuzimanje moglo trajati mjesecima i još se ne zna kako će izgledati.

Dve ruske banke u vlasništvu države, Sberbanka i VTB banka, Agrokoru su odobrile 1,3 milijarde eura kredita, ne računajući pritom i ovaj novi kredit.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/AGROKOR-01.jpg?m=1489748683

No ono što je ključno, kredit nije dodijeljen da bi se nastavilo po starom, a spas za Agrokor istodobno će značiti i gubitak dominantne uloge Ivice Todorića.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/PRODAVNICA.jpg?m=1489748695

Preuzimanjem Agrokora, koji je do sada imao dominantnu poziciju na tržištu hrane u regionu, Rusi bi praktično kontrolisali maloprodajnu mrežu hrane na Balkanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter