Izvor:
19.03.2017 u 08:50
0

OTIŠAO U PRAVE RUKE: Ovo je dobitnica dvosobnog stana u Beogradu!

Stan od 50 kvadratnih metara u Beogradu otišao je u ruke porodice iz Blaca, a sve to zajedničkim radom.

Suprug Radoljub iskušao je "ludu sreću", ali se pokazalo da je Zoričino ime bilo pravi talisman.

Moj muž Dragoljub je poslao kovertu. Čujem i vidim svoje ime na ekranu, a ja još ne mogu da poverujem u to – priča za "Blic" još zbunjena Zorica Spasić (65), u čije ruke su večeras otišli ključevi od stana u igri "Uzmi račun i pobedi".

U kući porodice Spasić je veselo, slavi se, a ispunila ju je graja i čestitke komšija, rođaka i prijatelja koji čestitaju srećnoj dobitnici. Kako kaže Zorica, popiće se i "po koja".

Dok penzionerski par opipava puls, već se polako preračunava i sluti namena stana, koja će obradovati mlađe generacije u kući.

Imamo dvoje dece, pa će stan biti za njih, možda i da se presele za Beograd, nećemo sigurno mi. Kćerka mi je student, a sin je ovde kod nas, pa ćemo videti – kaže Zorica.

Za razliku od prvog izvlačenja u "Uzmi račun i pobedi" kada je tek iz trećeg puta izvučena regularna koverta i vlasnik dvosobnog stana u Beogradu, ovog puta odmah je bio jasan pobednik.

Najsrećniju večerašnju kovertu izvukla je iz gomile od pet miliona njih predsednica ŽKK Crvena zvezda Nataša Kovačević, zatim je usledilo izvlačenje imena dobitnika šest automobila "fiat 500 l", gde se dogodila omaška i jedan od učesnika ostao je bez automobila jer nema svih elemenata na računu, pa je njegovo ime diskvalifikovano.

Vredni sakupljači računa zatim su poslati na putovanja u Grčku, u Pariz na turnir Rolan Garos, a najdalje je večeras otputovala Katarina Cicka iz Kovačice u Njujork.

Izvor: Blic
Foto: Telegraf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter