Izvor:
22.03.2017 u 01:32
0

KAD MINISTARKA ZAGRMI: Lepo vreme, a nigde radnika!

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović uputila je poslednje upozorenje Putevima Srbije i građevinskim firmama da rade, ili će izgubiti posao.

U saopštenju iz kabineta potpredsednice vlade se navodi da je Zorana Mihajlović vanredno obišla radove na deonici Batočina – Kragujevac, gde oko 16 časova nije zatekla ni jednog jedinog radnika.

– Nedopustivo je da po ovako lepom i toplom vremenu nema nijednog radnika na gradilištu. Nećemo da tolerišemo bilo čiji nerad. Građevinska sezona je počela i ne postoji nijedan razlog da radnici ne rade dok god to vremenski uslove dozvole – kaže potpredsednica vlade Mihajlović.

Ona je dodala da je ovo poslednje upozorenje investitoru JP „Putevi Srbije“, kao i svim građevinskim firmama koje rade na rehabiliticiji puteva da koriste svaki dan za radove.

– Ovako nešto nećemo tolerisati i ko ne bude ispunjavao svoje obaveze – izgubiće posao. Nemamo vremena za gubljenje – poručila je Mihajlovićeva.

b92.net
Foto: wikipedia, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter