Izvor:
22.03.2017 u 14:02
0

Nezapamćeno do sada: ZA VOJNU GIMNAZIJU KONKURISALO VIŠE DEVOJČICA NEGO DEČAKA!

Konkurs za upis u Vojnu gimnaziju je završen, tradicionalno vladalo je veliko interesovanje dečaka i devojčica za tu školu i na jedno mesto prijavilo se devet kandidata, kaže portparol Ministarstva odbrane i VS Jovan Krivokapić.

"Po prvi put na konkurs za prijem u Vojnu gimnaziju prijavilo se više devojčica nego dečaka", rekao je Krivokapić i dodao da konkurski za upis u Vojnu akademiju i Medicinski fakultet VMA traju do kraja marta.

Pojašnjava da su razlog za tradicionalno veliko interesovanje za Vojnu gimnaziju ljubav prema uniformi, vojničkoj profersiji, odbrani zemlje, a da je dominantan motiv za one koji upisuju Vojnu akademiju i Medicinski fakultet sigurno radno mesto i mogućnost daljeg usavršavanja.

Govoreći o obeležavanju gosdišnjice NATO agresije, on je rekao da će Vojska Srbije učestvovati u svim državnim programima i podsetio da je tokom NATO bombardovanja stradalo više od 1000 policajaca i vojnika.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter