Izvor:
24.03.2017 u 18:24
0

Video koji je šokirao Srbiju: EKIPA HITNE POMOĆI ŠUTIRA ČOVEKA NA SRED ULICE!

U Dalmatinskoj ulici noćas oko 2.30 časova došlo je do nesvakidašnjeg sukoba između radnika Hitne pomoći i alkoholisanog muškarca, a o snimku njihovog "okršaja" bruji cela Srbija. Ipak, nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda…

Snimak pokazuje nepoznatog muškarca kako nasrće na kola Hitne pomoći, nakon čega radnici istrčavaju iz sanitetskog vozila, obaraju ga na zemlju i iz sve snage šutiraju.

Međutim, kako je za Kurir objasnila dr Mirjana Danilović, pomoćnica direktora službi zdravstvenih delatnosti u beogradskoj Hitnoj pomoći, muškarac u vidno alkoholisanom stanju istrčao je pred kola Hitne pomoći i svom snagom počeo da udara u šoferšajbnu i haubu.

"Vozač je od straha da ga ne udari instiktivno reagovao. Da ga je zgazio, odgovarao bi krivično, a i ovako naši radnici snose odgovornost za svaku štetu na sanitetskom vozilu. Pozvali su policiju koja je reagovala bukvalno u roku od 2-3 minuta, ali ga nije odmah privela. Nešto kasnije, on je nastavio da "divlja" i po parkiranim automobilima i izaziva incident u obližnjoj ćevabžinici, odakle su ponovo pozvali policiji, nakon čega je muškarac priveden", ispričala je dr Danilović uz napomenu da nema potvrdu, kako se to pojavilo u pojedinim medijima, da je reč o stranom državljaninu.

BLIC/KURIR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter