Izvor:
01.04.2017 u 21:18
0

NAJVEĆI SREĆNIK I MALER U SRBIJI: Pismo mu zalutalo u nagradnu igru, a izvukli ga za automobil?!

Nakon što je sinovć završen poslednji krug nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” u kojoj je srećni dobitnik Vesna Bugić iz Blaca dobila stan u Beogradu na vodi. Koliko su dobitnici nagrada srećni, što su baš oni izvučeni, sa druge strane imamo primer čoveka čije pismo je zalutalo u nagradnu igru:

"Čovek je poslao pismo u AMSS, da se požali za problem sa automobilom. Pismo je zalutalo među koverte za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi” i u izvlačenju ga izvuku kao dobitnika “Fiata 500 L”".

"Međutim, kada su otvorili kovertu shvatili su da unutra nema fiskalnih računa, već da je pismo pogrešno adresirano, pa je najtaličniji srpski maler ostao i bez automobila i bez mogućnosti da njegova žalba zbog starog auta stigne na pravu adresu", kažu iz Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

Ovo nije jedini primer greške u izvlačenjima, pa je sinoć tako izvučena koverta sa kuponima za popuste umesto fiskalnim računima, a jedna baka nije došla da preuzme nagradu za frižider, jer kako im je rekla, ”nema gde da ga drži, pa da joj pričuvaju dok se ne snađe”.

Tokom ove nagradne igre prognozirano je oko milion koverata, a stiglo je više od 8 miliona.

Dodeljeni su, između ostalog, stan u naselju “Stepa Stepanović”, 14 automobila fijat 500 L i ukupno sedam putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter