Izvor:
06.04.2017 u 13:08
0

VOZAČI, OPREZ! Prilagodite brzinu zbog mokrih i klizavih kolovoza!

Vozače u Srbiji danas očekuju uglavnom mokri i klizavi kolovozi, a na višim planinama i slab sneg, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS upozorava na opasnost od odorna kojih ima na ;putevima kroz stenske useke i klisure, zatim na Ibarskoj, Djerdapskoj i Drinskoj magistrali, a treba biti oprezan i na putevima koji vode kroz Sićevačku i Grdeličku klisuru.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim ;prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Zadržavanja ;za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu "Batrovci" su oko 240 minuta, a na graničnom prelazu "Šid" oko 180 minuta.

U petak 7. aprila od 7.00 do 15.00 u blizini mesta Ćelije, izmedju Kruševca i Razbojne predvidjeni su radovi na postavljanju indukativnih petlji u dužini od 30 metara, zbog čega će saobraćaj biti neizmenično propuštan prema postavljenoj saobraćajanoj signalizaciji.

Radovi na popravci elastične odbojne ograde izvodiće se do 9. aprila od 22.00 do 6.00, na delu puta od beogradske petlje "Lasta" do petlje "T6- skretanje za Novi Sad", u oba smera. Radovi se izvode u pokretu, a za saobraćaj će biti zatvorena leva ili desna saobraćajna traka.

Izvor. Tanjug
Foto: 24sata.hr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter