Izvor:
06.04.2017 u 14:26
0

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ NAJAVILA: Nova naplatna rampa Vrčin biće puštena za Uskrs!

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je jutros da je rok završetka naplatne rampe Vrčin 15. maj i da očekuje da će biti puštena u rad za Uskrs.

"Naplatna rampa je sada izmeštena iz Beograda. Neće više biti gužvi, jer sada imamo 23 trake", rekla je Mihajlović, gostujući na RTS.

Budući da je počela građevinska sezona, kako kaže, nema dela Srbije gde se ne počinju rehabilitacije.

Radovi na putu Novi Sad-Zrenjanjin počinju sutra, zatim Žabalj -Zernjanin i to košta 733 miliona dinara, 24 kilometra puta.

Ministarka je podsetila da će za rehabilitaciju puteva biti utrošeno 400 miliona evra.

Upitana da li će Koridor 10 biti završen na vreme, do kraja godine, ona je odgovorila da će sve učiniti da to bude u roku, ali da postoje problemi na deonici u Grdeličkoj klisuri.

"Plan je bio da se Koridor 10 završi pre sedam godina, niko ga nije završio. Ova vlada je krenula da radi i svi vidimo koliko se uradilo prethodne dve godine. Normalno je da na putevima, na teškim deonicama poput Grdeličke klisure, problemi postoje", rekla je Mihajlović za RTS.

Kako kaže mora se ubrzano raditi, a sa Koridorima će razgovarati ako treba da se uključe i nove kompanije da pomogne.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva, Twitter/BoKISmoKI94

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter