Izvor:
06.04.2017 u 16:09
0

Od sutra drakonske mere: ZA ULAZAK U EU OD SAD POTREBNA PAPIROLOGIJA KO ZA AMERIKU!

Da ne bude zabune, ove odredbe važe za sve zemlje članice EU, uključujući i Mađarsku, Sloveniju, Rumuniju…. Od sutra, putnici moraju opravdati svrhu i uslove nameravanog boravka, kao i da imaju dovoljno sredstava za izdržavanje, kako za vreme trajanja nameravanog boravka, tako i za povratak u njihovu matičnu državu ili tranzit do treće zemlje za koju su sigurni da će ih prihvatiti ili su takva sredstva u mogućnosti zakonito da pribave.

Za njima u dostupnim bazama podataka ne sme biti izdato upozorenje u svrhu zabrane ulaska i ne smeju predstavljati pretnju za javni poredak, međunarodnu sigurnost, javno zdravlje ili međunarodne odnose bilo koje od država članica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter