Izvor:
07.04.2017 u 12:45
0

DANAS OBLAČNO SA KIŠOM: Temperatura do 14 stepeni!

U Srbiji sutra promenljivo oblačno i prohladno, povremeno sa kišom. Na višim planinama očekuju se susnežica i sneg. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 2 do 6°C, maksimalna dnevna od 10 do 14°C.

U Beogradu sutra promenljivo oblačno i još hladnije, povremeno sa slabom kišom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 12°C.

U subotu promenljivo oblačno i sveže sa slabom kišom, na višim planinama očekuju se susnežica i sneg. Krajem dana oečkuje se prestanak padavina i razvedravanje. Od nedelje jutra vedra i sveža, ponegde i sa maglom, tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar u skretanju na jugozapadni. Makismalna temperatura početkom sledeće sedmice biće i preko 20°C. U utorak će biti veoma toplo, maksimalna temperatura u većini predela biće od 22 do 26°C. U sredu zahlađenje.

weather2umbrella.com
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter