Izvor:
07.04.2017 u 02:43
0

Oprez: NIKADA NE KUPUJTE OVE STVARI U SUPERMARKETIMA!

Eksperti za kupovinu otkrili su šta nikako ne biste trebali da kupujete u velikim supermarketima, iako vam se čini da je najpraktičnije da se sve potrepštine nabavite na jednom mestu.

Jedan od osnovnih razloga je ušteda. A evo i proizvoda koje bi trebalo da zaobilazite na rafovima domaćih trgovinskih lanaca:

1. Tako su na prvom mestu začini.

Veću gramažu možete kupiti u objektima zdrave hrane i to po dosta umanjenijoj ceni.

2. Zaobiđite baterije kod kase.

Smeštene su tako da vam “bodu oči”, a najpovoljnije ih je kupovati u većem pakovanju, nikako na komad.

3. Bebi i kozmetički proizvodi

Dečji šamponi, kreme, pelene, kao i proizvodi za negu lepote, retko se nalaze na akcijama i sniženjima u prodavnicama. Bilo bi pametnije da ih potražite u parfimerijama, apotekama i radnjama za decu.

4. Pijaca je za povrće

Pripremljeno povrće, odnosno već izmiksane salate ili naseckani šampinjoni, nikako nisu dobra ideja. Zamislite ša biste sve na pijaci mogli da kupite za te pare… čak tri puta!

5. Već upakovano meso

Oprano, izmleveno, odvojeno! Zvuči lepo, jer vama ostaje samo da ga isporučite na tiganj. Ipak, u mesari bi vam za te pare mogli odvojiti skoro pa celo prase.

6. Kesice kokica i čipsa

Mala kesica je previše mala, a značajno skuplja u odnosu na veća, porodična pakovanja.

Obe verzije namirnica mogu se napraviti i kod kuće, s tim što količinu određujete sami.

Telegraf
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter