Izvor:
07.04.2017 u 22:49
0

SUPRUGA I SESTRA POGINULOG PILOTA SAZNALE DA JE POGINUO NA MESTU NESREĆE: Moj suprug je iskusan pilot, još uvek očekujem da je negde živ !

Supruga i sestra poginulog pilota Nenada Ćulibrka na mestu nesreće su saznale da je on poginuo.

One su, naime, kada su čule da se jedan vojni avion srušio u mestu Slatine kod Šapca krenule na mesto događaja, ne znajući ništa o sudbini pilota.

Tek kada su tu došle, jedna osoba iz Vojske Srbije im je prišla, nakon čega su obe briznule u plač.

Upravo tada im je saopšteno da je Ćulibrk, na žalost, poginuo.

Ne mogu da verujem da je moj suprug tako olako izgubio život. On je iskusan pilot i njemu se ovako nešto ne bi moglo desiti. Ja još uvek očekujem da je on negde živ – rekla je Ćulibrkova supruga pre nego što joj je saopštena strašna vest, pišu "Večernje novosti".

Vojni školsko-borbeni avion "Galeb 4" srušio se jutros oko 10.30 sati na području sela Slatina kod Šapca, a oba pilota – Dejan Pandurović (godište 1968) i Nenad Ćulibrk (godište 1978) su poginuli.

Izvor: Blic
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter