Izvor:
13.04.2017 u 16:18
0

ČUDO NA VELIKI UTORAK: Proplakala ikona Svete Bogorodice Trojeručice!

Sveta Trojeručica mirotoči, tako je objasnio Nikola Vojvodić iz Banjaluke u čijem stanu se ikona i nalazi.

Niz ikone curi žuto ulje prijatnog mirisa koje se sleva niz zid. Trag počinje tačno ispod ikone, dok je poleđina – suva.

"Odjedanput sam osetio neki fin miris, neobični miris. Nisam znao o čemu se radi, šta se dešava i kasnije sam pogledao ovamo i vidio da se niz ikonu sleva nešto ko ulje, da mirotoči ikona. Onda je to krenulo malo jačim mlazom i krenulo je niz zid", ispričao je kaže Nikola.

Ikonu je kupio pre 15 dana od ikonopisca iz crkve Svete Trojice. I pre su mu se dešavale slične stvari, ali na manjim ikonama, pokoja kap na koju nije obraćao pažnju.

Nikolina majka priznaje da je sin veći vjernik od nje ali da se i sama začudila kad je videla, kako kaže, čudo sa Trojeručicom.

"Prvo nisam verovala, rekla sam ma daj Nikola i tebe i tvojih gluposti i onda nakon sat, sat i po, koliko je već bilo, ja sam ušla i ne mogu da verujem. Onda sam se i prepala. Iskreno govoreći, ja vjerujem da postoji veća sila, ali baš ovo, čudno mi je, jednostavno zatečena sam. Ne znam šta da kažem za ovo”, rekla je Senka Miličević, Nikolina majka.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Zorica Minović, Facebook/Sveta Bogorodica (Света Богородица)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter