Izvor:
14.04.2017 u 08:15
0

ULICA STRAHA U NIŠU: Pokradoše sve iz kola!

Zbog velikih rupa na raskrsnici ulica Ivana Milutinovića i Šumadijske vozači moraju da uspore. Pljačkaši tad upadaju na zadnje sedište i nose sve što stignu

Kazali su mi: „Beži odavde, nemoj glavu da izgubiš“ i bacili mi sa terase torbicu koju su mi ukrali. Sve je u njoj i dalje bilo osim novca koji sam pozajmio da dignem sinu spomenik – priča Nišlija Slobodan Cvetanović, jedna od mnogih žrtava bande lopova koji operišu na raskrsnici ulica Ivana Milutinovića i Šumadijske u naselju Stočni trg.

Tu je veoma oštećen kolovoz, pa su vozači prinuđeni da zastanu kako bi propustili vozila koja im dolaze u susret i koja pokušavaju da izbegnu rupe. Lopovi tad upadaju na zadnje sedište automobila i kradu sve što im dođe pod ruku. Slobodan je tako ostao bez 13.000 dinara i 300 evra.
Pre tri godine mi je umro sin u 44. godini, sahranili smo ga u selu Popovac i ta deonica nam je jedina mogućnost da odemo do njegovog groba. Sa ženom sam se 26. marta vraćao s groblja i prikočio na raskrsnici zbog ogromnih rupa. Ona je vrisnula: „Cobi, ode torba.“ Dvojica mladića su otvorila zadnja vrata, zgrabila torbicu i pobegla. Potrčao sam za njima. Jedan momak mi je pokazao ulicu kojoj su nestali, pa sam došao do kuće. Pridružio mi se policajac, ali su mi njihove komšije zapretile. Čak me je i on upozorio da ne ulazim u raspravu jer napadaju i policiju – priča Cvetanović.

Apeluje na nadležne da hitno zaštite ljude koji prolaze ovom prometnom saobraćajnicom.
Živimo od jedne penzije, ne mogu ni račune da platim, svakog dana čekam da mi se na vratima pojave izvršitelji i da mi uzmu stan. Nesreća nas neka prati, pre četrnaest godina iz kuće mi je ukradeno hiljadu evra, lopov nikad nije nađen. Ovim novcem sam planirao da sinu podignem spomenik, a eto šta me je snašlo. Neka poprave te rupe, i obavezno tu treba da dežura policija, jer je to jedini način za bezbedan prolazak ljudi – predlaže Cvetanović.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter