Izvor:
21.04.2017 u 15:00
0

Za vikend mraz: EVO KADA NAS OČEKUJE PORAST TEMPERATURE! (foto)

U Srbiji će danas u većem delu zemlje biti oblačno, ponegde sa slabom kišom, susnežicom i snegom, sa najvišom dnevnom teperaturom do 10 stepeni.

Samo na severu zemlje biće promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima.

Duvaće umeren, povremeno i jak severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura biće od minus dva stepena Celizijusa na severu do tri na istoku i jugoistoku. Najviša dnevna od pet do 10 stepeni.

U Beogradu će danas biti oblačno sa slabom kišom i susnežicom, ali se pre podne očekuje prestanak padavina, a posle podne razvedravnje.

Vetar će biti umeren, povremeno i jak severozapadni. Jutarnja temperatura oko jedan, a najviša dnevna oko devet stepeni.

Republicki Hidrometeoroloski zavod podseća na upozorenje na jutarnji mraz za područje Srbije do 24. aprila.

Za vikend mestimično slab jutarnji mraz.

Uveče i tokom noći na severu doći će do naoblačenja sa kišom koje će se u nedelju proširiti i na celu zemlju. Na visokim planinama sneg.
Prema podacima sajta Wheater2umbrella, hladno će biti i u ponedeljak, kada će minimalna temepratura iznositi 1 stepen. Toplije vreme očekuje se tek od utorka, kada će temperatura postepeno rasti od minimalnih 7 do maksimalnih 24 stepena.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter