Izvor:
04.05.2017 u 22:29
0

DIGLA DRUŠTVENE MREŽE NA NOGE: Titova unuka objavila status o Brozu i uzburkala strasti!

Josip Broz Tito umro je na današnji dan prije 37 godina, a tim ga se povodom njegova unuka Saša Broz prisetila i njemu u čast napisala objavu na društvenim mrežama koja je oduševila njene pratioce na Facebooku i Instagramu.

Naime, Saša je objavila fotografiju dede i uz nju citat F. M. Dostojevskog: "Sve će proći, samo će istina ostati".

Ubrzo su usledile mnogobrojne reakcije i komentari njezinih pratitelja i prijatelja koji su ga se takođe prisetili na današnji dan. "Jedan jedini", "Saša, tako se govori", "U mislima" bili su samo neki od komentara.

Smrt Josipa Broza Tita prvi je objavio spiker Miodrag Zdravković s Radio Beograda koji je rekao da je u tom trenutku bio duboko potresen, iako se silno trudio ostati profesionalan.

Saša se često priseća dede i svog odnosa s njim, a nedavno je otkrila i holivudske dame u čijem se društvu Tito zabavljao.

"Mnogi mi kažu da ličim na dedu. Ja ne vidim nekakvu veću fizičku komplementarnost, osim činjenice da nam je pogled zaista isti i osim što su moje oči zelene", izjavila je Saša nedavno.

Izvor: index.hr
Foto: Instagram/brozsasa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter