Izvor:
23.05.2017 u 13:38
0

AMSS UPOZORAVA VOZAČE: Oprezno vozite zbog MAGLE na putevima!

Magla jutros smanjuje vidljivost i usporava saobraćaj na području Leskovačke i Vranjske kotline, a prisutna je i pored reka i kanala u Vojvodini, ima je na Kopaoniku, kao i na području Sjenice.

Kako je saopštio AMSS, česti prolećni pljuskovi i povremeno mokri kolovozi, sa maglom i sumaglicom u jutarnjim i večernjim satima koji su karakteristični za maj, utiču na bezbedno odvijanje saobraćaja i donose veći broj saobraćajnih nezgoda.

Zato se vozačima prepuručuje da i pored čestih sunčanih intervala, sa prijatnim dnevnim temperatura i sa naizgled povoljnim vremenskim prilikama, budu oprezniji u vožnji, a posebno na onim mestima gde se sa suvog prelazi na mokar kolovoz kao i na putevima koji vode kroz stenske useke i klisure jer su kao posledica ovako promenljivog vremena, učestali odroni.

U saopštenju se navodi da će se danas, u vremenskom periodu od 12 do 17 časova, izvoditi radovi na zvučnoj barijeri u okviru projekta zida za zaštitu od buke, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), na deonici od Hitne pomoći do isključenja za Ulicu Kneza Miloša, u smeru Beograd-Šid.

Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena desna (zaustavna) saobraćajna traka.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter