Izvor:
01.06.2017 u 17:02
0

UŽAS U KRALJEVU: Pas bačen sa trećeg sprata zgrade?

Pas Brundo pao je sa trećeg sprata zgrade u naselju Beranovac u Kraljevu, direktno na pločnik. Sumnja se da pas nije sam pao, već da je bačen.

Devojka koja ga je videla kako pada odmah je pozvala pomoć i pas je zbrinut u veterinaskoj ambulanti, i spasen je.

Psić Brundo bačen je s trećeg sprata zgrade i pravo je čudo da je preživeo.

Nije imao unutrašnje povrede, ali je bio poprilično ugruvan, preplašen i zbunjen.

Iz Udruženja za zaštitu životinja "Spaske" iz Kraljeva, koji su zbrinuli Brunda, rekli su da je devojka koja ga je našla i videla kako pada sa terase odmah pozvala pomoć. Komunalna policija došla je na njen poziv, ali svedoka nije bilo.

"Brundo je mešanac star oko osam godina, koji je mesecima bio u naselju Beranovac, u blizini Dečjeg sela. Nakon pada, pas je dobio potres mozga i polomio sve zube. Za divno čudo nije slomio kičmu. Svi se prave ludi i govore kako ništa nisu videli ni čuli, a nekima je ova tragedija bila smešna. Ljudi koji tu žive nisu hteli da sarađuju već su na svako pitanje policije odgovarali neslanom šalom. Od toga da je pas hteo da se sam ubije, pa do gluposti da se sam popeo, otvorio prozor, a drugi pas ga je gurnuo", rekla je Danijela Jović iz ovog udruženja.

Prema njenim rečima, pomenuti kraljevački kraj je poznat po masovnom trovanju pasa, kao i skorašnjem paljenju štenaca.

"Brundo nikada sam nije ulazio u zgradu i bio je nepoverljiv prema nepoznatim. Definitivno u toj ulici i u tom kraju neko muči i ubija pse, a svi ćute. Pas je sada smešten kod volonterke, na stalnoj je terapiji, teško ustaje i ima bolove. Srećom pregurao je kritičnih 24 sata posle pada", kaže Danijela Jović.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter