Izvor:
14.07.2017 u 22:35
0

Bilja Krstić: Mladi se vraćaju korenima

Bilja Krstić nastupila na "Festivalu srpskog folklora" u Banjaluci .

DA se mladi i te kako interesuju za svoje korene, note koje su se nekad pevale i kvalitet, svedoči i nedavni koncert Bilje Krstić i "Bistrika", na "Festivalu srpskog folklora" u Banjaluci. Mnogo mladih generacija uživalo je u numerama etno-pevačice, čiji je poseban segment rada već dugi niz godina posvećen upravo njima – devojčicama koje uči pevanju.

– Uvek se obradujem kada mi kažu da su deca negde čula moje pesme pa su molila roditelje da ih dovedu i upišu u vokalnu radionicu "Bistrik" da zajedno pevamo – kaže Bilja Krstić za naš list. – To mi je poseban kompliment. Imamo i starije članice, tinejdžerke, svi se lepo družimo, a, evo, i sve češće osvajamo prva mesta na takmičenjima.

Bilja i "Bistrik" orkestar posetiće ovog leta mnoge gradove Srbije i regiona. U Crnoj Gori nastupaju već 17. jula u Beranama, dok ih 28. jula u Baru očekuje koncert na Šetalištu kralja Nikole na manifestaciji "Leto sa zvezdama":

– Leti za nas muzičare nema odmora. Sezona traje, koncerti i manifestacije bujaju, tako da smo u završnim pregovorima oko nastupa i van Srbije, ali to ostavljamo kao tajnu, dok se ne realizuje.

izvor/vecernjenovosti

foto/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter