Izvor:
24.07.2017 u 18:40
0

RHMZ UPOZORAVA: Od sutra nas čekaju nepogode, pljuskovi i grad!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i osetno svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju nepogode sa jakim pljuskom, vetrom i gradom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

U nekim mestima će pasti više od 20 milimetra kiše za tri sata, upozorava RHMZ.

Najniža temperatura biće od 17 do 22, najviša od 23 na zapadu do 32 stepena na jugoistoku zemlje.

Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i osetno svežije, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Moguća je i nepogoda sa jakim pljuskom, vetrom i gradom.

Najniža temperatura biće 18, najviša 24 stepena. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni.

U sredu i četvrtak biće promenljivo oblačno i sveže, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Više padavina se očekuje na jugu zemlje.

Za petak meteorolozi predviđaju pretežno sunčano i malo toplije, na istoku i jugoistoku ponegde još s kratkotrajnim pljuskom i grmljavinom, a od subote sunčano i toplije vreme.

Biometeorološka prognoza za utorak, 25. jul: Očekivana biometeorološka situacija može imati nepovolјan uticaj na hronično obolele i osetlјive osobe. Naročit oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Kod meteoropata su mogući bolovi u mišićima, nervoza i glavobolјa.

Happytv.rs/Beta
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter