Izvor:
06.09.2017 u 01:09
0

U SUBOTICI ZATEKLI UŽASAVAJUĆI PRIZOR: Monstrumi psima odsekli glave! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

U subotičkom naselju Kelebija, u Ulici 1. maja jutros su pronađena dva obezglavljena psa. Pored leševa pronađene i krvave rukavice.

Prema pisanju portala "Subotica.com", stravičan prizor zatekli su radnici JKP "Čistoća i zelenilo" i odmah su pozvali policiju i komunalnu policiju. Radnici zoohigijene su zatim odneli leševe životinja i dezinfikovali površinu.

Kako su rekli meštani, kratkodlaki braon-crni mešanci nisu ranije viđani u naselju.

Da li su u toku noći došli ili ih je pak neko doneo i mučki usmrtio, kao i šta su jadne životinje uradile da zasluže takvu sudbinu, još nije poznato.

"U kontejneru su pronađene potpuno krvave medicinske rukavice, a oko samog mesta nije bilo puno krvi, tako da sumnjamo da su samo doneti ovde, a da je ovo nedelo urađeno na drugom mestu", rekla je jedna meštanka.

Izvor:Alo.rs
Foto:Youtube/RTV Yu Eco

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter