Izvor:
08.09.2017 u 17:11
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ ISTRAŽUJEMO: Koliko promena vizuelnog identiteta utiče i na promenu života?

Šta je to "MAKEOVER"? Koliko promena vizuelnog identiteta utiče i na promenu života?

Za potpuno novi odraz u ogledalu potrebna je samo volja. Ne plašiti se promena, eksperimentisati, a banalne stvari poput jednonedeljne maske za lice ili drugačije boje ruža, kao i hrabrijeg poteza u frizerskom salonu, mogu da učine čuda.

Ne dozvolite da vam raspoloženje kvari nezadovoljstvo sopstvenim izgledom. Ukoliko smatrate da vam je potrebna promena, da biste volele da izmenite nešto na sebi, na svom fizičkom izgledu, ne oklevajte. Iako se zadovoljstvo sobom ne svodi na fizički izgled, ali svakako može da unese malo promena u vaš život.

Osim toga stručnjaci iz svojih oblasti savetima će pomoći kako da uz malo korigovanja postignete ono što ste oduvek želeli.

A uradićemo nešto što se retko viđa na ovim prostorima – Uživo u emisiji promenićemo izgled jedne gledateljke.

Gosti u studiju biće Miki Panjković, Dr Maja Jevđević i Vesna Jugović.

Gledajte emisiju "POSLE RUČKA" u 16.00 časova.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter