Izvor:
09.09.2017 u 14:41
0

VRAĆAJU SE PAKLENE VRUĆINE: Tropski talas u septembru, sledeće nedelje do 34 stepena!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, na severu i zapadu suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom, a u istočnim i južnim i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Duvaće slab i umeren, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno i jak, južni i jugoistočni vetar, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.
Najniža temperatura biće od 10 do 17 , a najvisa od 24 do 28 stepeni.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, juzni i jugoistocni. Najniža temperatura oko 17 C, a najvisa oko 26 stepeni.

Vreme narednih dana

Prema izlgedima vremena za narednih sedam dana, u nedelju i ponedeljak biće pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom u većini mesta od 30 do 34 stepena.

Tokom noći ka utorku i u utorak očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima sa grmljavinom i padom temperature.

Vetar umeren, povremeno i jak, u ponedeljak južni i jugoistočni, u utorak u skretanju na zapadni i severozapadni. U sredu posle podne prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

U četvrtak i petak pretežno sunčano. U subotu krajem dana naoblačenje sa kisom.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter