Izvor:
24.06.2016 u 12:59
0

SPARNO I SUNČANO: Evo kada nas očekuje OSVEŽENJE!

U Srbiji će danas biti sunčano, sparno i veoma toplo, lokalni razvoj oblačnosti i kratkotrajni pljuskovi tokom popodneva i uveče.

Pljuskovi sa grmljavinom očekuju se uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Vetar umeren, povremeno jak, jugoistocni i istočni, saopštio je Republički hidrometeorosloški zavod.

Jutarnja temperatura od 17 do 23 stepena, a najavljena dnevna od 32 do 36 stepena C. Za Beograd se predviđa pretežno sunčano, sparno i veoma toplo, sa umerenim i povremeno jakim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura 23 stepena C, a najavljena dnevna oko 35 stepena C.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, za vikend se može očekivati pretežno sunčano i veoma toplo vreme.

Po podne i uveče u brdsko-planinskim predelima, uz lokalni razvoj oblacnosti, ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. U Banatu, Podunavlju i Pomoravlju duvaće umeren i jak jugoistocni vetar (topla košava), na jugu Banata povremeno sa olujnim udarima.

U ponedeljak i utorak promenljivo sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a temperatura će biti u manjem padu. Od srede pretežno sunčano.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter