Izvor:
14.09.2017 u 12:47
0

SREĆAN PUT: Umeren saobraćaj širom srbije, kamioni na Batrovcima čekaju 3 sata!

Saobraćaj na putevima u Srbiji odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, a zbog umerenog broja vozila zadržavanja na naplatnim stanicama nisu duža od par minuta, saopštio je jutros AMSS.

Kako se navodi, sutra i u nedelju, u periodu od sedam do 18 časova izvodiće se radovi na postavljanju dilatacije na nadvožnjaku preko pruge i državnog puta, na deonici Požega-Užice, „Ariljska petlja“.

U zoni izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na graničnom prelazu "Batrovci" sa Hrvatskom, na izlazu iz naše zemlje, teretna vozila čekaju oko tri sata, saopštio je jutros AMS S, pozivajući se na podatke Uprave granične policije.

Na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Prema poslednjim informacijamad JP "Putevi Srbije" zadržavanja na naplatnim stanicama nisu duža od 10 min.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter