Izvor:
14.09.2017 u 20:37
0

ZAHVALNI VUČIĆU: Radnici Goše prekinuli štrajk!

Radnici Goše uputili su zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na pruženoj pomoći, Vladi Srbije, ministrima Goranu Kneževiću i Aleksandru Vulinu na podršci i angažovanju na rešavanju njihovog problema.

Štrajkački odbor i radnici Goša FSV odlučili su danas da prekinu štrajk i sutra od 7 sati počnu da rade, nakon što im je uplaćen deo duga u iznosu od 30.000 dinara.

U saopštenju za javnost radnici Goše uputili su zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na pruženoj pomoći, Vladi Srbije, ministrima Goranu Kneževiću i Aleksandru Vulinu na podršci i angažovanju na rešavanju njihovog problema.

– Zahvalnost dugujemo i našem rukovodstvu i poslovnim partnerima koji su direktno omugućili početak rada, ističu radnici koji se zahvaljuju i predstavnicima lokalne samouprave. Nadamo se da radnici Goše FSV više neće dolaziti u situaciju da se na ovaj način bore za svoja prava. Na kraju zahvaljujemo se i medijima na korektnom izvestavanju, navodi se u saopštenju Štrajkačkog dobra i radnika Goše, kažu u saopštenju javnosti radnici Goše.

Telegraf
Foto: gosa.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter