Izvor:
17.09.2017 u 13:24
0

OČEKUJU NAS NAGLE PROMENE: Nakon kišnog jutra, temperatura do 35 stepeni! (foto)

U većini mesta danas će biti i dalje toplo sa maksimalnom temperaturom do 35 stepeni. Pre podne na severu i zapadu, posle podne i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a lokalno su moguce i kratkotrajne vremenske nepogode u vidu sugradice, grada i olujnog vetra, uglavnom na severu i zapadu, samo će se na jugu i istoku zadržati suvo i uglavnom sunčano vreme.

Tokom noći padavine će prestati i delimično će se razvedriti. Duvaće slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak, južni i jugozapadni vetar, u košavskom području jak jugoistočni, a posle podne i uveče vetar će biti u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 17, u košavskom području oko 21, a najviša dnevna od 24 na severozapadu. do 35 stepeni na jugoistoku.

U Beogradu će pre podne postepeno naoblačenje, od sredine dana povremeno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar umeren, povremeno i jak, jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni, u zoni pljuskova mogući su i olujni udari. Jutarnja temperatura biće oko 21, najviša dnevna oko 29 stepeni. Uveče i tokom noći delimično razvedravanje. Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 24. septembra, u ponedeljak hladnije, u većem delu pretežno sunčano, samo na severu i zapadu umereno oblačno, ali bez padavina. Zatim pretežno oblačno i hladno, mestimično s kišom, pljuskovima i redom pojavom grmljavine, češćim od srede. Za vikend suvo i uglavnom sunčano uz manji porast temperature.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter