Izvor:
22.09.2017 u 22:50
0

EKSKLUZIVNO: BLIZAK PRIJATELJ JELENE MARJANOVIĆ OTKRIVA DETALJE IZ NJENOG ŽIVOTA!

Povodom ubistva Jelene Marjanović i hapšenja njenog muža Zorana u emisiji "Posle ručka" na Happytv gost je bio njihov dugogodišnji prijatelj pevač Marko Gačić.

Marko I Jelena su pre njene smrti uradili duet pesmu "Ti i ja", koju su premijerno izveli u jednoj muzičkoj emisiji.

Ovim povodom Marko je izneo je viđenje celog slučaja.

Kada sam odlazio kod njih nikada nije bio povišen ton, ni u jednoj situaciji. Jeca je bila mnogo nežna osoba, anđeoski glas. Nikada mi se nije žalila, niti sam prisustvovao čarkama. Poslednji put sam je video mesec dana pre smrti, ali smo se čuli redovno.

Marko se trudio kako je i krenula cela priča oko ubistva, da izbegava medije i emisije.

– Dosta toga sam već rekao, povukao sam se jer mi sve jako teško pada. Mnogo ljudi se sad okoristilo povodom ove situacije.

Na pitanje voditeljke kakav je njegov utisak bio o Zoranu, njegovoj porodici, ulasku u jedan rijaliti, i snimku koji je isplivao kada je Zoran bio dete i astralnoj proekciji Marko je odgovorio:

– Zorana poznajem kao smirenog čoveka, pametan je, zaista ne mogu da shvatim zašto je ušao u rijaliti. Za stari snimak o astralnoj projekciji nisam znao, ali je on uvek bio u nekom svom svetu kao umetnik. Porodicu mu nisam bliže poznavao viđao sam ih u prolazu. Izjavio je Marko Gačić.

Smrt Jelene Marjanović je baš pogodila Markovu porodicu jer su bili veliki prijatelji i kolege, to je bolna tema u koju ne žele više da zadiru.

Gost psihijatar Dr. Ljiljana Avramović pošto je videla snimak Zorana kao dečaka od deste godina i priče o njegovim astralnim putovanjima, konstatovala je da je jako teško da se takva osoba kasnije razvija na pravi način.

– U tom periodu života, jako može da utiče atmosfera u porodici, i da se na osnovu toga jako formira psihološka ličnost. Pre su se deca vaspitavala mitovima i bajkama, i tada su ustvari uvek sebi postavljali pitanje

na koga ja treba da ličim. Postoje razni tipovi poremećaja ličnosti, u Zoranovom slučaju to zove Psihopatija. Poremećaji ličnosti mogu delimično biti i stvar genetske prirode. Rekla je doktorka.

Happytv.rs
Foto: Youtube Printscreen/ Zvezde Granda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter