Izvor:
02.07.2016 u 17:44
0

PRIPREMITE SE: Počele su gužve na OVIM graničnim prelazima!

Na našim graničnim prelazima pojačan je saobraćaj, a zadržavanja za putnička vozila beleže se na ulazu u Srbiju iz pravca Mađarske na Horgošu, kao i na Gradini, na izlazu iz Srbije prema Bugarskoj.

U oba slučaja čeka se oko sat vremena, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije na osnovu poslednjih informacija Uprave saobraćajne policije.

Na naplatnim rampama dužih zadržavanja nema, ali se beleži pojačan saobraćaj i veći protok vozila, pa AMSS savetuje vozače da unapred pripreme tačan iznos putarine.

Navedeno je i da se na ostalim graničnim prelazima zadržavanja kreću oko 30 minuta.

Usled letnje turističke sezone, na autoputevima i na svim ostalim frekventnim putnim pravcima u Srbiji se beleži veći broj vozila i pojačan saobraćaj, saopštio je AMSS.

Vremenske prilike pogoduju vozačima i omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja u ovim trenucima. Danas će u Srbiji biti pretežno sunčano i toplo, sa temperaturom od 30 do 34°C, ali se od sredine dana, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju kratkotrajni pljuskovi i grmljavine.

AMSS napominje da će se sutra u periodu od 09:00 do 13:00 časova na državnom putu II A reda broj 259, deonica Sopotska petlja-Pirot, u zoni mosta Nišava 4, izvoditi radovi na popravci mosta.

U okviru projekta izgradnje robne kuće "Ikea", od 04. do 15. jula će se na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75) izvoditi radovi na izmeštanju dalekovoda, na deonici posle naplatne stanice Bubanj Potok do Tranšpeda, u oba smera Beograd – Niš i Niš -Beograd.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter