Izvor:
06.11.2017 u 20:27
0

POMOĆ STIŽE NA PRAVU STRANU: Srpski demineri spremni za akciju u Siriji! (foto)

– Niko više ni ne sumnja u ulogu ruske avijacije u borbama sirijske vojske protiv terorista. Ostaje samo da se okonča ofanziva duž sliva reke Eufrat. Iako teroristi i dalje pružaju otpor, njihova sudbina je zapečaćena – zaključio je on.

Podsećamo, priča o deminerima koji bi trebalo da idu u Siriju, ali na rusku stranu, nedavno je objavljena u beogradskim medijima kao pozadina sukoba ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina i američkog ambasadora u Srbiji Kajla Skota.

Naime, iako je do oštrih reči došlo nakon Vulinove izjave o generalu Lazareviću, inače haškom optuženiku, štampani mediji su objavili da se u suštini sukoba između Vulina i Skota nalazi odluka Ministarstva odbrane Srbije da pošalje deminere u Siriju na rusku stranu.

Amerika je, prema pisanju beogradske štampe, bila revoltirana takvom odlukom Ministarstva jer su upravo SAD dale znatna finansijska sredstva i podršku za obuku srpskih deminera.

Telegraf
Foto: mod.gov.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter